Najbolje crnogorske avanture na otvorenom

Najbolje crnogorske avanture na otvorenom

Istražite uzbudljivu divljinu Crne Gore

Da li planirate ljetnji odmor u Crnoj Gori? Ne tražite dalje od ovih višednevnih obilazaka, osmišljenih da maksimalno iskoristite svoje vrijeme i istražite ljepotu ovog balkanskog dragulja.

Plava Tura

Ukrcajte se na Plavo putovanje, petodnevno putovanje koje vas vodi uz očaravajuću obalu, preko Cetinja, do Skadarskog jezera. Odsednite u Hotelu Slovenska plaža ili Hotelu Aleksandar i doživite zadivljujući Bokokotorski zaliv, uključujući Plavu pećinu, ostrvo Mamula, Gospu od Škrpjela i rustikalna ribarska sela.

Tura Povjetarac

Za dužu avanturu isprobajte Breeze Tour, 8-dnevno putovanje koje kombinuje najbolje aktivnosti koje Crna Gora može da ponudi. Brzi čamci vas vode oko Bokokotorskog zaliva, dok vas na sjeveru čeka krševita planina Durmitor i njegovo čudesno Crno jezero. Dostupne su i zabavne aktivnosti poput raftinga, jahanja konja, zip-lajninga i obilaska safari džipom.

Gorski vijenac

Gorski vijenac je 4-dnevna tura koja vas vodi duboko u srce planina i mora. Prijavite se na Budvansku rivijeru i istražite kanjon Morače, Žabljak i Kotor koji je pod zaštitom UNESCO-a pre nego što završite krstarenje privatnim brodom oko Skadarskog jezera.

Tura "Na Tacni"

Konačno, See It All Tour je 8-dnevno putovanje koje pokriva skoro cijelu zemlju. Posjetite Stari grad Kotor, Sveti Stefan, Stari grad Bar, Ulcinj i manastir Moraču prije nego što uživate u prirodnim ljepotama Nacionalnog parka Durmitor i Crnog jezera. Završite boravkom u rustičnom selu Perast.

Bez obzira koju turu odaberete, sigurno ćete imati nezaboravan ljetni odmor u Crnoj Gori.

Latest News & Blog

Gastronomy Experience Travel tips News